„Мис Армения България 2017“ спечели участие в сериал на Plovdiwood /Снимки + Видео/

Рипсиме Хачатрян спечели короната на престижния конкурс „Мис Армения България 2017“.

20-годишната благоевградчанката се представи блястящо в надпреварата и пребори останалите 10 претендентки. Родената в България арменка преподава танци на деца, заедно със своята по-голяма сестра. Освен парична награда от 1000 лв. , участие в много фотосесии и събития, тя спечели и роля в първия български хип-хоп сериал, продуциран от пиарите на конкурса Plovdiwood Entertainment – „Лъжливи рими“. По официална информация снимките на продукцията ще започнат в края на годината.

 

На второ място в конкурса се класира 18-годишната Дженифър Коюниан от София, а третото остана за Елиза Дермесробян, която е на 23 години, също от столицата.

Конкурсът се организира от Съюза на Арменците в Европа- клон България и цели популяризирането на арменската култура в страната.

Водещ на звездното събитието бе Драгомир Симеонов, който въведе гостите в историята и каузата на конкурса. Участничките трябваше да впечатлят взискателно жури, сред което бяха легендарният гимнастик Йордан Йовчев и актрисата Радина Думанян.

За целта представителките на арменската общност дефилираха в три кръга– с ежедневните облекла на „Вон Голденбург Колекшън“, с официалните тоалети на топ дизайнера Стоян Радичев, а в най-зрелищния – бяха облечени в арменски народни носии на дизайнерката Лилит Матевосян и изпълняваха арменски танц. Освен на красотата на участничките гостите се насладиха и на изпълненията на арменския състав „Иереван“ и на младия изпълнител Бонимир Бонев.

По време на конкурса се състоя и търг на вещи, предоставени от известни личности в България.

Присъстващите разпалено наддаваха за юбилейната топка и биографична книга на Христо Стоичков, маратонки, с които Камен Донев е изиграл повече от 250 представления, ръкавици на Кубрат и Тервел Пулеви и трико на олимпийския шампион Армен Назарян. Всички средства, събрани от търга, ще бъдат дарени на семейства с репродуктивни проблеми.

 

Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.