Полицаите от „Под прикритие“ готвят любимите си ястия /ВИДЕО/

„Plovdiwood show” стана кулинарна сцена на „Под прикритие“.

В този епизод гостуват цели трима актьора от хитовия сериал – инспекторите от ГДБОП Зарев /Пламен Манасиев/, Тодоров /Любен Кънев/ и Киров /Йосиф Шамли/, които влязоха в кухнята на шоурум Diplomat гр. София, за да ни разкрият какво ядат полицаите, които се борят с престъпността в България.
Пръв любимите си рецепти ни представи Пламен Манасиев.
Той сготви „Пияно пиле“, гарнирано с гъби „Под прикритие“. Докато приготвяше храната, актьорът сподели, че в България, за разлика от Америка, когато спечелиш награда, не само, че не се увеличават участията ти, а напротив- даже намаляват. „Преди две години снимахме един друг филм „Вила Роза“ и аз взех наградата за главна мъжка роля, след което последваха две от най-мъртвите ми години.“
final.00_19_45_22.Still002
С червен нож в кухнята се развихри и Любен Кънев, за да измайстори „Зеленчуци с моцарела Люи Кан“. 
Рецептата е лично измислена от актьора, а ножът е на брат му, който е от ЦСКА, докато Любен е от Ботев Пловдив. „Реших да съм с нож на ЦСКА, за да съм колегиален и да повярвам, че тяхното завръщане в „А“ група ще бъде факт“, каза той.
Фен на добрата кухня се оказа и Йосиф Шамли. Актьорът сготви „Свински пържоли с гъби и задушени зеленчуци“.
Подобно на неговата баба той също не слага много подправки в храната, за да може да се усети истинския вкус на продуктите. В сериала неговият герой умира точно преди финала и затова не е чудно, че му е станало малко кофти, като прочел сценария.
Освен в „Под прикритие“ тримата могат да бъдат видени и в пиесата „Агенти“. Там участват всички полицаи от сериала, които са не само колеги, а и близки приятели.
Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.