Първо в Plovdiwood: Скандал на сцената на конкурс за красота! + Видео

Вчера, в известен пловдивски клуб, трябваше да се проведе конкурсът „Мис Сексапил“, организиран от Джулиана Гани. В клуба се бяха събрали доста гости, които чакаха  да се насладят на красиви момичета, но събитието така и не се състоя. Малко преди самото начало екстравагантната миска Джулиана излезе на сцената, заедно с Венета Славова-„Мисис България“ и заяви, че тук няма да се състои конкурс.

 

Причината Джулиана да направи това свое изказване е, че клубът, в който трябваше да се проведе „Мис Сексапил“, не й е оказал никаква медийна подкрепа. „Знаете, че аз съм малко устата по природа… Тази вечер получих много жестока медийна обида за мен самата. Вие ме познавате вече от Vip Brother и знаете, че аз съм човек, който иска всичко или нищо. Затова лично съм обидена на цялото заведение. Не на вас…, а на управителите, шефовете. Затова тази вечер няма да водя този конкурс и отказвам да го водя медийно пред цяла България!’, сподели скандалната миска пред гостите в заведението.

Както може би сте запознати моделката се занимава именно с организирането и воденето на такъв тип конкурси, а вчера за ко-водеща беше поканена Сузанита, която, обаче, не коментира създалата се неприятна ситуация.

Статия: Цветко Колчагов – Цеко

Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.