Рапърът Устата предизвиква своите фенове

Популярният изпълнител Устата обяви в предаването “На Кафе“ по НОВА, че стартира музикално предизвикателство “Можеш ли и ти така?“, което е насочено към всички хора, които искат да се изявят като рапъри. Проектът е свързан с последната песен на певеца “Дебел“ , където той демонстрира много бързо рапиране в стил Еминем.

За да се включат в предизвикателството “Можеш ли и ти така?“ желаещите трябва да си пуснат инструментала на песента “Дебел“ и да запишат последния куплет от нея. След това трябва да качат записа във Фейсбук профила си с #Устата и #Дебел. Човекът с най-харесвания и гледан клип ще спечели специално направена фланелка с послание и автограф от Устата, както и участие в следващия му видеоклип.

“Можеш ли и ти така?“ стартира на 5 декември и ще продължи точно до Коледа, когато в 12:00ч., на 25 декември Устата ще обяви в официалната си страница във Фейсбук кой е победителят в предизвикателството.

Медийни партньори на проекта са пиар и продуцентска компания „Plovdiwood Ent.”, които стоят и зад реализацията на видеоклипа “Дебел“.

ИЗТЕГЛИ ТЕКСТА И ИНСТРУМЕНТАЛА

ИНСТРУМЕНТАЛ НА 3-ТИ КУПЛЕТ

ТЕКСТ НА 3-ТИ КУПЛЕТ

 

Устата и екипът на „Plovdiwood“  ти пожелават успех!

 

Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.