Рапсоди Травел България отпразнува с шумно парти 5 годишния си рожден ден!

С шумно парти и много доволни клиенти, Рапсоди Травел България отпразнува 5 годишния си рожден ден!

Партито започна от познатото място за тръгване на всяка Рапсоди екскурзия, а именно от храм-паметник Александър Невски, където точно в 20ч. пристигна екипа на агенцията с парти автобус. За най- редовните пътници, беше нает специален парти автобус, който направи панорамна обиколка на София. По време на пътуването се проведоха няколко забавни игри, на които се раздадоха ваучери за отстъпки и няколко безплатни екскурзии. Партито продължи в нашумял столичен клуб, където с много музика и танци продължиха до сутринта. Бяха подготвени много изненади за всички присъстващи, а тортата беше разрязана от генералния мениджър на България Душан Алексич.

rapsodytravel.bg
rapsodytravel.bg
rapsodytravel.bg

За 5 години Рапсоди Травел промени представите за младежки парти туризъм извън България!

Познавате ги от мащабните парти екскурзии, които провеждат всяка година. За 5 години успяха да осъществят над 200 успешни проекта, като с тях са пътували повече от 30 000 младежи от България. Едни от най-успешните им проекти са 11 дневното парти “Средиземноморско приклюечение” с автобус и круизен кораб в Италия, Испания и Франция, на което пътуват близо 5000 младежи от Балканите. Биха всички рекорди и с 48 часовоо парти в Калитея- Спринг Брейк, което беше посетено от 2300 българи. На него взеха учатсие едни от най-нашумелите чужди и родни изпълнители като DJ Manuel Riva, Dj Mahmut Orhan, 100 КILA, DJ DONCHO, DIMO BG, KRISKO и много други. Един от най-успешните им летни проекти е в Будва, където всяко лято пътуват близо 1000 човека. Парти ваканцията е съчетана с провеждането на летен нашумял музикален фестивал, който е притегателен център за звезди от цял свят! За вашето парти пътуване, може да се доверите на Рапсоди Травел България!

ВИДЕО от фейсбук страницата на Рапсоди Травел България:

Средиземноморкса екскурзия 2017

Потопи се в #Rapsody спомените, пресъздадени чрез най-добрите кадри от Средиземноморска екскурзия 2017 и изживей отново своите незабравими мигове, защото това е #LiveRapsody 🙂 До следващата година…14 години сме лидери в организирането на студентски екскурзии, защо ние сме много повече от агенция и това, което правим е много повече от пътуване… RAPSODY FAMILY 👏 ❤ Rapsody Travel & Events BulgariaRapsody Travel & Events MacedoniaRapsody Travel & Events SerbiaRapsody Travel & Events KragujevacRapsody Travel & Events TurkeyModena Travel & Events Sol Azur – Buena VistaVideo by: Luka Rusovac & Dušan Dimić

Публикувахте от Rapsody Travel & Events Bulgaria в Петък, 30 юни 2017 г.

 

Снимки: VIBE Photography

 

 

Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.