Рожден ден празнува един от най-добрите хотели на яз. Батак

4-ри звездният СПА Хотел Парадайс в курорта Цигов Чарк, който е партньор на първия Латино Пикник в България, организиран от Plovdiwood Ent., празнува 5 години от основаването си. Датата не случайно съвпада с християнския празник Голяма Богородица, който е символ на закрилата и семейното огнище.

Именно уют, тишина и спокойствие ще намерят гостите в хотела,

където ще могат да си отпочинат от динамичното ежедневие сред уникалната природа на курорта и с гледка към красивия язовир Батак. СПА Хотел Парадайс разполага с 41 помещения, сред които има вип спа студио с джакузи и тераса, 2 студия, 2 апартамента и 36 двойни стаи.

На разположение на посетителите е СПА център,

където могат да се насладят на различни терапии и масажи, както да ползват сауна, парна баня, турска баня, солна стая и вътрешен басейн с температура на водата от 31 до 33◦, от който се излиза на външна площадка за слънчеви бани. На територията на хотела има ресторант със 100 места и панорамна тераса, а за фирми и организации има конферентна зала, разполагаща с 80 места, мултимедия, флипчарт, озвучителна система, високоскоростен интернет, лекторска катедра и климатик.

За развлечение посетителите могат да посетят баскетболното игрище или игралната зала, в която има билярд, джаги, флипер и тенис на маса, а най-малките да поиграят в шарения и обезопасен детски кът.

По случай рождения ден пиар и продуцентска компания Plovdiwood Ent. пожелава на целия екип на Спа Хотел Парадайс много доволни посетители и още много реализирани съвместни проекти!

Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.