Рут Колева с неуспехи в личния си живот

Певицата Рут Колева, която по настоящем живее в Америка, страда по провалената си любовна връзка. В ефира на Нова телевизия сега можем да я гледаме в новото риалити „Звездни стажанти”.

Скоро поп певицата е споделила, че до нея няма мъж. Преди близо половин година тя е приключила своята последна връзка с дългогодишния си приятел.Зад края на техния любовен романс не се крият обаче изневери или караници. Чисто и просто „нещо“ изведнъж се е пропукало в техните отношения, както е споделила самата Рут.

Предишната връзка на певицата беше с познатия ни от „Къртицата” Любо. Но и тяхната връзка приключи по неизвестни причини. Младата певица беше една от знаменитостите които се участваха в първия сезон на въпросното риалити.

Рут успя да привлече вниманието по това време като дори се пуснаха слухове за нейна бременност.Тогава тя беше казала, че с Любо имат взаимно привличане, но нейното име беше замесено и с това на друг участник- Калоян.

Медийното внимание въхру Рут леко я дразнело, защото хората се вълнували повече от клюките около личния й живот,отколкото от творчеството й като певица.

И въпреки всички клюки и слухове по неин адрес, Рут Колева е първия български изпълнител,който преди две години издаде свой албум не къде да е, а в Япония. Освен това тя направи и световно турне, като пя в седемнадесет държави и в световни мегаполиси като Токио и Ню Йорк.

Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.