Саня Армутлиева най-накрая проговори за скандалите около нея

Собственичката на музикална компания „ Virginia Records “ даде ексклузивно интервю за НОВА ТВ в предаването на Мариян Станков–Мон Дьо.

Армутлиева сподели, че от 25 години е в шоубизнеса и се възприема за „улична котка“.

Това се дължало на тежкото й детство: „Когато бях малка – мама, татко, аз и брат ми живеехме само в една стая в къща в столичния квартал „Лозенец“. Имахме и външна тоалетна. Бях тъжна, че не можех да празнувам рождения си ден, ако навън вали. Родена съм през май и можех да празнувам само на двора. Тогава си мислех колко е гадно да живееш в къща и мечтаех за панелка“.

Преди време Рут Колева я нарочи за „ музикален октопод “, а първото име в каталога на „Virginia Records “ – Невена Цонева директно обвини Армутлиева, че я заплашвала. На тези нападки продуцентката отговори: „Мисля, че дори те не си спомнят за какво се бия. Аз не съм властелинът на съвременната музика. Лесна и бърза мишена съм, защото изглеждам успяла“.


„Много пъти cъм иcкaла да се откажа от Жана Бергендорф, но винаги си намирам причина да я обичам и да й дам още един шанс“, разкрива със сълзи на очите Саня.

„Тя е като улично котенце, което е ритано“,разказва още тя за Жана. Когато са й се обадили за побоя над Бергендорф, тя била на почивка на гръцки остров, където нямало интернет. Наложило да отиде в малко селце и да стои цял ден в една таверна, за да пише пресрелийзи и да държи връзка с екипа си. Според нея този ден е бил един от най–критичните периоди в работата й.

Освен за музика те поговориха и за семейството на „желязната лейди“. Тя е майка на две дъщери, за които казва, че са сбъдната мечта за нея. За финал тя сподели: „Не знам дали съм добра майка. Дъщерите ми могат да го кажат. Много неща съм пропуснала…Не ме интересува какви ще станат и каква ще е сексуалната им ориентация. Не ме интересува дали ще са богати. Искам само да бъдат щастливи“.

Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.