След масов бой в дискотека изграждат лявата скула на рапъра DONT

Рапърът DONT, който преди две седмици представи дебютната си песен „Run Run”, е преживял нещо кошмарно през 2014 г. Става участник в побой в дискотека, където го удрят с бутилка в лицето. В резултат се наложило да претърпи две тежки операции, след като няколко дни остава в безсъзнание. Сега има платинен имплант с титанови види, които изграждат лявата му скула.

След като минал през тежкия период, в който бил прикован на болничното легло, депресията го навестила. Депресивните състояния били предизвикани от силните успокоителни, които приемал ежедневно.

Пример е за човек, койт може да се изправи след такъв тежък период и да прати депресията на „майната си”. Роден е на 9 февруари 1997 г. в Русе в нормално средностатистическо семейство. От 2003 г. обаче живее в Италия, където завършва и средното си образование в хуманитарна гимназия.

„Човек емигрира с надеждата за по-добро бъдеще”, казва той. Запалил се по рапа покрай Big Sha (Мишо Шамара ). Когато е в шести клас открил италианския и американския рап и този стил започнал да вибрира в съзнанието му непрекъснато. Още като дете се виждал като рап изпълнител и именно това да е неговото поприще, с което ще си вади хляба.

„Run Run“

 

ОЩЕ ЗА DONT ТУК: http://plovdiwood.bg/

 

Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.