Старозагорка на крачка от първо място на световен конкурс

18-годишната красавица от Стара Загора Стиляна Станева зае второ място на световната модна надпревара Top International Model of the World Majestic 2017, съобщиха днес за медията ни от Aгенция за публични комуникации „ПРофайл – Европа“.

Естествена, лъчезарна и с перфектни мерки, родният модел впечатли експертите.

За визията на Стиляна се погрижиха дизайнерите Мариета Славчева – за народната носия, и актуалният Стоян Радичев, който подготви официалния тоалет за гала-вечерта.

„Чувствам се невероятно щастлива,че имам възможността да представя страната ни пред света. Бих искала да благодаря лично на невероятните Робърт Казан, Ирина Папазова и Атанас Лазаров за предоставената покана.

Нови приятелства и незабравими мигове ще остави в мен този конкурс, които ще пазя в сърцето си дълго“,

сподели пред медиите Стиляна.

Собственикът на Biad Premium Club Bulgaria Димитър Иванов, част от международното жури на Top International Model of the World Majestic 2017, връчи на красивата старозагорка чек на стойност 1 000 лв.

Стиляна е зодия „Стрелец“, учи в Търговската гимназия в Стара Загора и мечтае един ден да стане адвокат. На престижния конкурс „Мис България“, организиран от Ирина Папазова, зае трето място.

Конкурсите за красота приема като едно предизвикателство и хоби. Не се стреми на всяка цена да трупа победи и ленти. Всичко, което прави, го прави с любов и сърце, идва й отвътре.

През м.ноември Стиляна Станева ще представи страната ни на Global Model of the World в Лисабон, Португалия.

(СН)

Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.