Стартира един от най-големите спортни фестивали в Пловдив- Fit & Jumping Festival 2018

Fit & Jumping Festival 2018 е първото издание на пролетния спортен фестивал, който ще се състои на 12-13-ти Май, в гр. Пловдив/Международен панаир, палата №7/

Фестивалът ще представи, в два дни, разнообразни групови активности за възрастни и деца, с участието на едни от най-добрите инструктори от страната. Ще има мастър класове на презентъри от България и Румъния. Освен това посетителите ще имат възможността да се срещнат с едни от най-успешните български спортисти по „Пътя на славата“!

На спортния фестивал ще гостува Тодор Терзиев- сертифициран треньор на Зиг Зиглар, който ще проведе уникален мотивационен семинар ,,Evolution key 2018″.

Разнообразната програма включва още спортни клубове, които ще направят открити тренировки за деца и възрастни, както и семинари на теми, свързани със здравословното хранене, възстановяването и спорта. За да надградят доброто настроение организаторите са предвидили и Fitness party, където освен много танци и музика, участниците ще могат да се срещнат с някои от любимите си спортисти.

Входът за Fit & Jumping Festival 2018 е свободен

Повече информация може да намерите на: https://www.fjfestival.com/

Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.