Стоян Радичев реализира най-мащабната фотосесия в България

Най-добрите модели, гримьори, фризьори и фотографи се включиха в най-мащабната фотосесия в у нас на топ дизайнера Стоян Радичев

Събитието се състоя в клуб Мегами, град Пловдив, който отвори врати специално за снимките на колекциите на дизайнера. В ролята на принцеси влязоха над 30 красавици, сред които Гери Дончева, певицата Ива Атанасова- IVY, Ася Капчикова, Петя Стоянова-Пенелопе, Биляна Лазарова, Зорница Линдарева, Елисавета Стоянова, Мисис България 2016 Йовка Гургуриева, Мис Пловдив 2014 Габриела Чонина, Полина Дишкова, Анелия Драголова, Веселина Стоянова, както и светската репортерка на Plovdiwood Гергана Профирова и др.

Една от най-лъчезарните моделки и водещи Гери Дончева бе плътно до дизайнера и не пропусна да се снима с няколко модела рокли. Тя сподели, че го познава отпреди десет години и оттогава му е фенка.

Друга нейна съименничка- Гергана Профирова избра рокли в черно и кристали, а Ива Атанасова се снима изцяло в бяло. Любимка на фотографите се оказа инстаграм звездата Пенелопе, която не пропусна да си направи индивидуални снимки, седнала на трона на сцената в клуба.

Фотосесията продължи цели десет часа, в които фотографите Георги Вачев, Димитър Яков, Димитър Георгиев, Мануела Стаменова и Андро Дюлгерян сътвориха истинска приказка от светлина, форми и красота. Режисьорът Жоро Ставрев и операторът Димитър Зангаров също бяха на място на събитието, за да заснемат всички интересни моменти от деня.

За звездния имидж на моделите се погрижиха стилистите Галин Биволарски, Емилия Балталиева, Христо Ковачев и Валентина Камова. И за да е цялостна визията гримьорите Силвия Ангелова, Слави Стоянов, Христина Ангелова, Борислава Ковачева и Красимира Петкова сложиха финалния щрих от блясък и женствено излъчване.

Медийни партньори: Ploovdiwood Ent. и CodeFashion Tv

стоян радичев

 

Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.