Стоян Радичев събира топ красавици в Пловдив

Един от най-добрите български дизайнери, чиито рокли са любими на много известни личности- Стоян Радичев, ще отбележи по нестандартен начин новата си колекция от официални рокли пролет/лято 2019. Специално за нея ще бъде организирана единствената по рода си грандиозна фотосесия, в която ще се включат голяма част от топ имената, с които дизайнерът е работил през годините в свои проекти.

Водени от идеята за мода, красота и смели решения, участие ще вземат най-добрите модели, гримьори, фризьори и фотографи у нас. Сред участниците във фотосесията на 13 декември, са моделът и водещата Гери Дончева, певицата Ива Атанасова, инстаграм моделът Пенелопе, “Мис Пловдив 2014“ Габриела Чонина, “Мис Енканто 2018“ Полина Дишкова, плеймейтката Брита, моделките Мария Попова, Стелияна Иванова и мн. други. За проекта са ангажирани цели четири фотографа, които имена са добре известни, а именно Мануела Стаменова, Андро Дюлгерян, Георги Вачев и Димитър Яков.

По време на снимките на колекцията “Mystic“ ще има и оператори, които ще заснемат събитието, в основата на което е женската красота.

“Всички мои колекции са посветени на жените и въплъщават тяхната красота, изящество и непредсказуемост. Тази, обаче, е по-различна от останалите, защото я посветих на мистиката- онова чисто женско качество, което вълнува и покорява мъжките сърца…“, сподели Стоян.

Локацията на събитието също не е случайна- клуб Мегами, гр. Пловдив.Това е място, на което многократно са показвани водещи модели от колекциите на дизайнера. Фотосесията е и своеобразно допълнение към наградата, която наскоро получи Стоян Радичев- ‘‘Най-добър дизайнер на булчински мода“.

Plovdiwood е медиен партньор на проекта.

Очаквайте снимки и статия от събитието!!!

Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.