Сватба между непознати на първия Латино Пикник в България

Latino Picnic

Над 700 човека танцуваха салса и пяха латино песни на първия Латино Пикник, който се проведе в Цигов Чарк. Организаторите на събитието Plovdiwood Ent. се бяха погрижили и за най-малките детайли – от външната хасиенда, на която се лееха студени мохито, куба либре и сангрия, до кубинските шапки на персонала и дървените вилички и еко опаковки на храната, които зарадваха и най-претенциозните посетители.

ВИДЕО:

Latino Picnic 2019

Публикувахте от Latino Picnic в Неделя, 28 юли 2019 г.

Салса, мексиканска храна и мохито на брега на яз. Батак

Мястото на пикника бе красива поляна на брега на язовир Батак, която за отрицателно време се напълни с чадъри, шезлонги и постелки. Събитието успя да разчупи всички стереотипи и вместо кюфтета и кебапчета, както някои посетители шеговито подхвърлиха, че очакват, имаше бразилски шишчета, мексикански наденички и салца.

Тематичността се запази и в програмата, която изцяло бе с латино насоченост. За разлика от други  ивенти, на латино пикника хората не останаха статични, а напротив много от тях се включиха в уроци по салса. И така кой бос, кой по чехли на тревата разкърши ханша под умелото ръководство на международните шампиони по салса Димитър Лазаров-De Fuego и Таня Тончева. В паузата между танците хората си отпочинаха под звуците на саксофон и китара, а кубинската певица Долорес Естрада изпълни автентични песни от нейната страна и вдигна градуса на настроението още повече.

Гвоздеят на пикника бе сватбата между двама напълно непознати, които водещият и един от организаторите на събитието Стелиан Димитров успя да ожени, естествено на шега. Играта включваше и пробни целувки между тях и присъстващите, а накрая всички избухнаха в бурни аплодисмети и направиха голяма мексиканска вълна.

Цялото забавление се наблюдава от първа линия от специалните гости на събитието, сред които бяха кмета на Община Батак Петър Паунов, представители на общината, част от собствениците на хотели в курорта и бизнесмени.

Екипът на Plovdiwood Ent. благодари на всички свои партньори, които подкрепиха първия Латино Пикник, в лицето на: Община Батак, De Fuego, х-л Парадайс, комплекс Каталина, х-л Престиж, х-л La Casa, къщи за гости Colori, вилно селище Св. Георги, Megz, месни продукти GaroM, Vader Studio, Bar10der, ДТВ и Vass’G Studio.

 

Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.