Световноизвестното дръм енд бейс дуо Mad Twinz пристигат в Пловдив

За поредна година фестивалът “Street Masters“ представя най-доброто от съвременната музика

Едни от най-влиятелните дръм енд бейс бийтбокс формации “Mad Twinz“ от Русия са първите обявени имена на live сцената на фестивала за градска култура “Street Masters“. Те ще изнесат 30- минутен live set, както и ще бъдат част от журито на бийтбокс шампионата на събитието, което ще се проведе на 16 юни в Парк Лаута, град Пловдив.

Техният стил е уникална смесица от дръм енд бейс, дъбстеп, трап, хип-хоп, хаус, бийтбокс и лууп машини. Признати са за едни от най-завладяващите групи на живо, а за доста хора в България от две години насам са една от най-чаканите групи след уникалното им представяне по време на фестивала Bscene в Базел, Швейцария, както и след концертите им с Onyx и Dope D.O.D.

Световна популярност придобиват с проекта си „Soundhunters”, в който обикалят различни градове по света и улавят техните звуци и след това създават музикални тракове с тези звуци в хаус, дръм енд бейс, дъбстеп и хип-хоп звучене.

За втора година “Street Masters“ е част от програмата на Пловдив – Европейска столица на културата и Mad Twinz пристигат и за да направят и своя проект „Soundhunters” и в Пловдив, с което градът да се популяризира като туристическа дестинация още повече.

Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.