Създаването на „Бързи и яростни 9“ под въпрос?!

Една ужасна новина за киноманите се вихри из медийното пространство.

Феновете на американската филмова поредица „Бързи и яростни” да се готвят за най-лошото. Екипът, който работи по деветата част се разцепи. Главният актьор Вин Дизел се засегна от новината, че ще снима отделен филм, който е посветен на Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтмънт, а за капак на всичко Мишел Родригес разкри, че ще напусне поредицата, ако сценаристите не започнат да създават по-смислени и пълноценни женски образи.

Режисьорът F. Gary Gray пък анонсира,че създава своя собствена кинокомпания и ще се съсредоточи изцяло върху нея в близките месеци, като не смята да се заеме с „Бързи и яростни 9“. Той допълни, че не отхвърля тотално този проект, просто в момента не му е приоритет.

Гари Грей коментира и слуховете,че деветата част ще ни пренесе в космоса: „Всичко може да очаквате от този франчайз!“. Припомняме ви, че осма част на ”Бързи и яростни” надхвърли един милиард долара, като големият приход идва най-вече от разпространението в Китай, където сумата надхвърля 400 милиона, което направи филмът най-успешният холивудски проект, излязъл по екраните в Китай.

Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.