Топ 10 музея, в които може да спите!

Как ще реагирате ако ви кажем, че можете да пренощувате в музей? А, искате ли да прекарате една нестандартна вечер, далеч от близки и приятели.В тази статия ще откриете 10 музея, които предлагат тази опция.

1.Американският природонаучен музей, Ню Йорк


Американският природонаучен музей в Ню Йорк предлага на своите посетители интересни изследвания в залите му- старират с разучаване на сградата и експонатите с фенерче, а за финал са ви подготвили лагер под емблематичния син кит на музея.

2.Калифорнийската академия на науките-Сан Франциско, Калифорния


Второто интересно предложение се намира в далечна Калифорния. Интересното при този музей е, че спалните са наричани пингвини+пижами и по самото име може да съдите, че ви очакват интересни преживявания. В академията има за всички по нещо. Ако харесвате животните или ви влече космонавтиката-това е вашето място. Гостите спят пред аквариум, където могат да се срещнат лице в лице с домакина алигатора Клод!

3.Зоопарк Сан Диего, Калифорния


Следващото ни предложение отново се намира в Калифорния. Зоопаркът събира всички желаещи да прекарат една вечер под небе изпълнено с безброй мъждукащи звезди, а на сутринта ще можете да закусите с палачинки.

4.Британският музей-Лондон, Англия


От Калифорния директно отскачаме в Лондон, където ви очаква Британският музей. Той е един от най-посещаваните музеи в света, защото посетителите се радват на „моментален нощен сън”. Младежите обичат да остават в този музей посред нощ, а какъв по-хубав случай да се срещнете и запознаете с нови хора.
5.Националният архив, Вашингтон


За всички любители на историята Националният архив дава възможността да се докоснат до Декларацията за независимост и Конституцията на САЩ. Съчетани с интересни игри и филмова вечер, ентусиастите спят в красивата ротонда на сградата.

6.Бейзболната зала на славата, Ню Йорк


И отново се връщаме в Ню Йорк, за да ви покажем Бейзболната зала на славата.Залата предлага семейни вечери, в които родители и деца да научават повече за бейзбола, като спорт и разбира се могат да поиграят заедно.

7.Природонаучен музей-Лондон, Англия


Популярният лондонски музей предлага образователни програми и интересни вечери, посветени на динозаврите. По време на програмите децата ви ще научат повече за праисторическите създания.

8.Музей на изкуството „Рубин”, Ню Йорк


Тук ще можете да си представите, че сте си у вас, защото ще имате възможността да спите в мека спалня под погледа на Буда.

9.Международният шпионски музей, Вашингтон


Тук вие и вашите деца се преобразявате на тайни агенти. Минавате през специално обучение, след това се захващате с поставената мисия.

10.Космически и научен център „Шабот”, Калифорния


Тук ще можете да видите, както експонатите, така и представление, което се провежда в планетариума. Освен това ще имате възможността да гледате през телескоп по време на частен оглед.

Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.