Венета Райкова разкрива интригите на ТВ звездите у нас!

 Венета Райкова представи четвъртата си книга, която е озаглавена „Вендета”.

В книгата авторката ни разкрива страстите, рейтингът, парите, отмъщението и провалите на звездите от телевизионния екран и хайлайфа у нас. Водещата ни показва историите на няколко персонажа. Стара домоуправителка, която чете Библията всяка вечер и тя ѝ дава сили да извърши отмъщението, което е станало смисъл на живота ѝ.

Виктория – съпруга на един от най-популярните телевизионни продуценти, докарана до ръба на отчаянието, търси пътя за своето отмъщение чрез секс и пари. Марияна – бивша топ манекенка, лъгана от своя съпруг, който е строителен магнат и милионер, наема частен детектив, за да ѝ помогне. Михаела – една от най-рейтинговите водещи, прескача от леглото на оператора в леглото на шефа. Тя няма нужда от отмъщение, за да намери своя път към щастието.

Райкова представи новата си книга пред колеги, приятели и почитатели в Книжен център „Гринуич”. Сред гостите се забелязваха лицата на Сашо Диков, Ася Капчикова, Мартина Петрова и др. За книгата си журналистката разказва: ”Тази книга я посветих на себе си, за да проумея най-накрая, че не мога да променя течението на реката, защото всичко е карма”.
Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.