Plovdiwood обедини топ риалити звезди в мащабен проект /ВИДЕО/

Продуцентска къща Plovdiwood Entertainment стартира проектът „Plovdiwood Academy“, който е насочен към всички изпълнители, участвали на големите концерти в телевизионни формати в България.

„Plovdiwood Academy“ запознава зрителската и читателската аудитория с живота и творчеството на риалити звездите, изгрели с пеене.

В рамките на проекта звездите ни се разкриват в  непринудена, реална обстановка – докато пазаруват в супермаркет, тренират във фитнес зала, вечерят в ресторант или се подготвят да излязат на сцена.

„Plovdiwood Academy“ има за цел да обединява изпълнителите и в различни социално и обществено значими инициативи, свързани с расизма, употребата на наркотици, насилието в училищата и др.

Нелина от Deep Zone е една от първите, които ни направиха съпричастни с тяхното ежедневие. Хубавицата напазарува за рожденния си ден. А, какво купи- вижте във видеото.

Тома Здравков разбуни духовете, като похвали вече бившата си музикална компания Virginia Records.

Директно от фризьорския салон се включи поп-фолк дивата Роксана, за да обсъди последните клюки около себе си.

Нели Петкова разкри подробности за личния си живот, а именно, че от няколко години има човек до себе си. Тя не била привърженик на сватбите, но пък поясни, че ако има такава, предпочита да е по български обичай.

Фен на здравословния живот се оказа Маги Джанаварова, която между разговорите демонстрира как си прави специален чай.

Къдравелката Нора Караиванова не само ни попя, но и ни посвири на китара.

В интервюто Донна разкри: „Аз съм в двете крайности. Понякога съм много силен човек и еманципиран, понякога съм много ранима и много крехка… Като цяло се старая да бъда силна жена, тъй като, мисля, че това е схемата.“

Риалити звездата, Иван Радуловски, с усмивка сподели, че “ хората гледат по телевизията реклами, без да знаят, че това съм аз.“ Да си преправя гласа не е трудно за него, защото „му идва отвътре“.

Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.