/ВИДЕО/ Галя Щърбева и Лора Крумова: „Ние сме си простаци!“

Искаме да имаме собствена телевизия

Известните журналистки бяха гости в TV&WEB SHOW „Plovdiwood“, където освен за кариерата, те разкриха и подробности за личния си живот.

Водещата на предаването ги провокира с въпрос дали могат да седнат като нормалните хора в парка и да чоплят семки, на който те отговориха: „И семки ядем, и ожесточено ровим в малки чашки с течен шоколад. Ние сме си софийски простаци! Нещата започват от семки и приключват с псуване..“

Напомняме на читателите, че наскоро излязоха снимки в медийното пространство, на които се вижда, че двете се радват на луксозен живот. Явно, това не ги е променило много. Лора, дори, допълни, че колегите й, стават смешни, когато започнат да обясняват колко обикновено живеят. „Животът ни е като на всеки един друг човек, който се бори с българската действителност“, заяви тя.

Двете приятелки не скриха и бъдещите си планове, които спокойно могат да се мерят с тези на Рупърт Мърдок. „Да си имаме собствена телевизия, с филиали в екзотични страни по света“, като че ли не много на шега споделиха те.

Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.