Вижте новото място за брънч под тепетата

Съвсем наскоро ресторантът на територията на хотел „Кендрос“ , град Пловдив, бе ремонтиран, а възможностите, които предлага – обогатени.

Ресторантът предлага апетитни блюда, подходящи за всеки вкус, изготвяйки се по рецепти на българската и световната кухня от професионалисти. Също така ценителите на пивкото вино могат да се насладят на богата изискана селекция

До момента, в ресторанта са се провеждали както семейни мероприятия, рождени дни, така и по-сериозни бизнес срещи. И в двата случая, персонала се грижи обстановката да е съобразена с гостите и менюто да отговаря не само на вида среща, но и на техния вкус. Изготвя се специално меню за повода и помещението се украсява спрямо вида дейност, която предстои да се осъществи.

На територията на ресторанта има и прчосторна, прохладна тераса с изглед към забързаната северна част на града. Някои от клиентите предпочитат да концентрират събитието си само и единствено на площта на терасата и категорично заявяват, че биха повторили. На нея се побират около 30 души, брой достатъчен за коктейл, промоция на книга или друг вид продукт или просто вечеря с приятели, наблюдавайки залеза.

Предвид всички тези удобства, ресторант Кендрос решава да предостави на клиентите си възможността да се докоснат и до популярния на запад брънч. Името му само подсказва, че е хранене средно между обяд и закуска. Често се осъществява през уикендите, в семеен кръг, а терасата е идеалното място за това. Освен брънч, от тази година Кендрос предлага и бизнес-закуска. Това е нова формула, която все повече замества бизнес-обяда, защото специалисти твърдят, че най-продуктивни са срещите в сутрешните часове.

Ако искате нещо повече от закуска и кабелна телевизия това е вашето място. Подходящ за настаняване при всякакви поводи – романтичен уикенд, бизнес престой или лично събитие, хотел “Кендрос“ е крепост на удобството и удоволствието.

Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.