Война между Габриела Попова и Мегз?

Нова война сред шоубизнес гърлите май се задава на хоризонта. Само преди  броени часа „МИС Силикон”-Габриела Попова остро разкритикува Миглена Каканашева-Мегз. Причината за това бе публикация на дизайнерката във фейсбук профила й, която гласи, че времето на голите красавици свърши и идва ерата на кралиците на Инстаграм. В поста си Мегз се изказва против еротичните конкурси за красота и всички момичета болни за слава, които дават мило и драго да са във ВИП средите и дава за пример победителката в нейното риалити, която спечелила титлата съвсем законно.

Габриела Попова, явно жегната от нейното изказване, не й остана длъжна и публикува гневен пост, в който обяснява каква всъщност е Мегз, как е стартирала бизнеса си и други любопитни подробности.

„Точно Миглена Каканашева ли е тръгнала да чете морал относно конкурсите! Всички сме наясно за връзките на набедената за дизайнер Мегз с женени мъже и как обича да я водят на каишка! „-пише Попова и допълва: „Нужно ли е да си отварям устата за възрастния италианец, който й е помогнал в началото и я извадил от тинята. Благодарение на него стартира бизнеса си, а не да се бие в гърди, че всичко е постигнала сама. Бива-бива нахалство, ама нейното вече минава границата на търпимото. Тъпо е да се правим на светци пред обществото, когато сме натрупали толкова грехове, че дори дяволите ги е срам да от нас самите“.

Поради липса на достатъчно информация екипът ни се въздържа от коментари, но вие може да изкажете мнение по въпроса.

Автор: Христо Димов

Снимки: Фейсбук

 

Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.