Всичко започна с „Холивуд е вече в Пловдив“!

На 07.09.2013 г. заедно с бившата пловдивска телевизия DCTV, стартирахме „Plovdiwood show”.

Интервюта с известни личности, имитации, скечове, забавни анкети – концепция, която до този момент, можеше да се види единствено в национален ефир.

Само за два сезона шоуто достигна национален обхват и вече се излъчва в рекордните за България 20 телевизии.

През този период успяхме да спечелим доверието на партньори, като Diplomat Corporation, Experts.bg, Societe Generale Exprese Bank, Лактима Блакан, Lazarini, Община Пловдив, Фондация 2019 и др.

Екипът на Plovdiwood доказа, че е и социално ангажиран.

Включихме се в инициативата „Живот за Иво”, като съорганизатори, сценаристи, пиари и водещи на благотворителен концерт в НДК с топ 20 изпълнители.

На 16.09.2014г. дадохме началото и на една от най-големите кампании за превенция на наркотици у нас „Продължи линията на живота си без дрога”. Заснехме видео клип към едноименната песен „Линията на живота”, която стигна до номинации за годишните награди на БГ радио.

В рамките на кампанията осъществихме и съвместна акция с Отдел борба с наркотиците към летище София и Американската агенция за борба с наркотици ДЕА, която попадна в новините на всички национални медии.

Освен назидателно, ние подходихме и иновативно към проблема с наркотиците.

На 01.04.2015г. по случай деня на шегата инициирахме национален арт конкурс „Осмей дрогата”, който също получи широка гласност.

На 26.06.2015г. в гр. Пловдив се проведе един от най-големите улични фестивали в България и Източна Еврoпа –„Street Masters”, на който „Plovdiwood Entertainment” беше ПР и организатор на концертната част.

За две години създадохме над 10 рекламни и документални филма,

както и над 50 филма за лов и риболов, които се излъчиха в Унгарски, Италиански, Турски и Ливански телевизии.

Екипът ни участва и в цялостната изработка на най-гледаното ловно предаване у нас „На лов с Иво” по ХОБИ ТВ.

Част от проектите на „Plovdiwood Entertainment” предизвикаха огромен интерес и бяха отразени от най-рейтинговите медии в страната, с което заявихме лидерска позиция сред PR и продуцентските компании в Южна България.

Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.