Звезден пиар, директор на телевизия и общински съветник с роли в сериал

Първият български хип-хоп сериал “Лъжливи рими“ продължава да ни показва известни личности в роли, които отговарят на реалния им живот. В седми епизод Устата и Lady B изпълниха кавъри на бг песни, а в сегашния се появява един от най-изявените имиджмейкъри- Наско Лазаров.

В сериала пиарът на Енджи Касабие се среща с главните герои Христо и Стоян /в ролите Зипо и Слаш/, за да ги съветва как да успеят в музикалния бранш. Двамата искат да станат хип-хоп звезди, но пътят към славата често е трънлив.

Освен него виждаме и общинския съветник от Стара Загора- Янко Янков, който крои планове как да удари опозицията, в лицето на бащата на Стоян- областния управител Владо Терзов. Интригата още повече се заплита, когато директорът на Телевизия “Стара Загора“- Желязко Динев съобщава по време на емисията новини, че Стоян и Христо са замесени в незаконни схеми.

Как ще се отрази това на семействата им и дали бащата на Стоян-маститият политик, ще успее да се измъкне чист, засега остава загадка. Сериалът се излъчва всяка сряда от 22ч. по Евроком и всеки четвъртък от 21ч. по Box Tv, както и в канала за видео споделяне- You Tube.

ЛЪЖЛИВИ РИМИ ЕП8:

 

 

Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.