Звездите на 359 Hip Hop Awards 2017 пред камерата на Plovdiwood

Едно от най-бляскавите събития в България 359 Hip Hop Awards 2017 не мина без медийната подкрепа на Plovdiwood.

Някои от най-известните изпълнители застанаха пред нашата камера, а заедно с това те получиха и подарък от Виктория СПА- диск с песента „Как къде?“ на рапърите Зипо & Слаш.

Малко след като грабна приза за Най-добър клип на годината Гери-Никол сподели, че за нея не са важни наградите, а най-вече феновете да се кефят на песните й.

Подобно на своята колежка Гери-Никол и Дара спечели награда- Дебют на годината.

Още под емоция хубавицата сподели, че не се е надявала на този приз, защото е имала голяма конкуренция и допълни: “Това, че спечелих, ме кара да се чувствам адски жива!“

 

„Бомбата“ на вечерта пусна 100 Кила със своето разкритие,

че следващата година няма да участва в надпреварата за годишните Български хип-хоп награди. Причината се оказа, че звездата иска да даде път на младите таланти, които тепърва трябва да се доказват.

 

Хип-хоп дуетът Зипо & Слаш направиха своят дебют на голямата сцена.

Новите попълнения в каталога на Plovdiwood Ent. изпълниха на живо последната си песен „Кварталът на богатите“ и обраха овациите на присъстващите.

 

Изпълнителката на „Най-доброто“ Диона, сподели, че любимият й рапър в България е 100 Кила

и ще се радва да направи дует с него в бъдеще.

 

Рапърът Marsboy Dee развенча една клюка, която дълго време се лансираше в медийното пространство,

а именно, че ще прави дует с плеймейтката Ася Капчикова. За нея той призна, че е страхотен човек и че скоро време ще й подари песен.

 

Репортерът на „Господари на ефира“ Боби Ваклинов се появи на мястото на събитието, но не да раздава скунксове,

а за да се позабавлява под ритъма на хубавата музика. Специално за нашия екип той разкри, че сменя посоката в професионалния си план-започва да записва песни с помощта на групата „Ice Cream”.

 

Venzy също попадна в полезрението на водещата Гери Профирова.

Пред нея той разкри тайната на своя вечен позитивизъм, а именно, че със своята усмивка той предизвиква добро настроение у всички останали.

 

Главният виновник за 359 Hip Hop Awards Мария Бонева не скри, че нейният скорпионски мазахозъм е виновен,

за да се състои събитието всяка година. „Първо е много трудно и абсолютно недоходоносно, но е нещо, което много обичам… Смятам, че всичките ми приятели артисти, които са тук заедно с мен го доказват и заради тях си заслужава“, допълни тя.

Няма коментари

Остави отговор

Your email address will not be published.